Persoonlijke idealen

Dit zijn de dingen die mij bezig houden

  • Sociaal-cultureel werker
  • Aspirerend wereldverbeteraar
  • Verhalen delen op mijn manier

Op deze pagina vind je mijn persoonlijke projecten, over onderwerpen die mij aan het hart gaan. Ik noem mezelf vaak 'aspirerend wereldverbeteraar'. Ik zie zoveel dingen op deze wereld die mooier en beter kunnen, daar wil ik dan iets mee doen. 'Verbeter de wereld, begin bij jezelf' - dat doe ik zeker, maar ik vind het ook belangrijk om onderweg anderen mee te nemen in mijn proces en hen te inspireren om zich ook in te zetten voor een betere wereld. Vandaar deze pagina waarin ik mijn persoonlijke projecten deel.

Disclaimer: Ik ben zeker niet perfect. Ik maak genoeg fouten en drink ook weleens door een rietje. Maar ik probeer mijn keuzes wel altijd bewust te maken en ben altijd op zoek naar een manier om iets moois bij te dragen.

  • To live a creative life we must first lose the fear of being wrong
TOP